BIOCOM, ÖKONET és a Piros 85

Legnagyobb értékünk az egészség, legtöbben teszünk is megőrzése vagy visszaállítása érdekében. Ennek egyik formája, hogy a tudatos táplálkozás mellett táplálék-kiegészítőket veszünk magunkhoz. Ezekre a termékekre mindenkinek szüksége van, hiszen köztudott tény, hogy a mai zöldségek és gyümölcsök töredékét tartalmazzák a szükséges vitaminoknak és ásványi anyagoknak, így azokat más módon is be kell juttatni a szervezetbe.

A BIOCOM és ÖKONET termékei természetes alapanyagokból készülnek, vegyszer- és adalékmentesek, hatóanyag tartalmuk pedig nagyon magas. Legyen szó vitamin és ásványi anyag készítményekről, energia növeléséről, csontok és izületek védéséről/építéséről, méregtelenítő programokról, vagy akár a szív-és érrendszer karbantartásáról, a BIOCOM és ÖKONET készítményei biztos befutók.

Aki a közvetlen környezete védelmét is fontosnak tartja, az is megtalálja itt azokat a környezetbarát háztartási termékeket, melyeknek minden otthonban helye van: folyékony szappan, mosogatószer, mosószer, öblítő, általános takarítószer, stb. Igen, ilyenkor sokakban felmerül a gondolat, hogy persze, jól hangzik, de tuti sokkal drágábbak, mint amit a boltokban vagy gyógyszertárban meg lehet venni. Tévedés! A jól ismert termékeknél olcsóbb ár/érték arány jellemzi őket, nem kell jobban a pénztárcába nyúlni, ha ki akarjuk próbálni a természetes anyagokból készült termékeket. Erre a Piros 85 futóinak lehetősége is adódik majd, de erről részletesen kicsit később…

Newsletter category: